"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Odata cu inaintarea in varsta incepe si procesul de incaruntire a parului, care se numara printre cele mai frustrante probleme estetice cauzate de imbatranire. Poti sa adopti un stil vestimentar tineresc, sa iti ascunzi ridurile si sa iti mentii in continuare spiritul tanar. Dar cand vine vorba de albirea parului, nu prea mai ai asi in maneca. In prezent nu poti scapa de firele albe decat apeland la vopseluri pentru par, care sunt ticsite cu chimicale.

 

Chiar sa nu existe alte solutii?

 

Ba da. Din fericire, exista o alternativa naturala. Daca te-ai hotarat sa scapi definitiv de firele albe, citeste mai departe si iti vom dezvalui un remediu naturist deosebit de eficient.

 

albirea parului poate fi inversata pe cale naturala

Cauzele incaruntirii parului

 

Probabil ca, asemenea multor oameni trecuti de prima tinerete, si tu pui incaruntirea parului pe seama stilulului de viata si a alimentatiei. Mai ales cei care incaruntesc de tineri isi pun aceste probleme. Dar principalii factori responsabili pentru albirea parului nu tin de alegerile noastre.

PUBLICITATE

 

Cea mai frecventa cauza a albirii parului este procesul natural de imbatranire, care afecteaza toate celulele corpului. Cu timpul scade si productia de melanina, un pigment natural secretat de organism, astfel incat parul devine tot mai deschis la culoare, pana ce albeste complet.

 

Un alt factor care intervine in acest proces este mostenirea genetica. Daca, de exemplu, mamei tale i-a albit parul inainte de 30 de ani, si tu esti mai predispus la incaruntire de la o varsta tanara. Asa cum nu putem interveni in procesul de imbatranire, nici asupra bagajului genetic nu prea avem control. Cu toate astea, poti sa iti recapeti culoarea parului intr-un mod perfect natural.

 

Cel mai eficient mod de a inversa procesul de incaruntire a parului

 

Surprinzator sau nu, cel mai eficient tratament impotriva albirii parului este… uleiul de cocos. Se pare ca uleiul de cocos poate trata sau atenua aproape orice simptom al corpului, si iata ca s-a dovedit a fi eficient si in aceasta privinta.

 

Folosirea uleiul de cocos in acest scop nu este o noutate. In unele colturi ale lumii, ca de exemplu in Caraibe si in Sri Lanka, oamenii au folosit acest ulei de sute de ani pentru a-si mentine parul frumos si sanatos.

 

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE