"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

 

Acest mic truc, te va ajuta sa slabesti rapid, sa normalizezi metabolismul, sa reduci nivelul zaharului din sange si sa scazi considerabil apetitul. Totul se va intampla fara sa-ti dai seama!

 

In plus, acest truc are capacitatea de a ajuta organismul sa elimine toxinele, conducand la normalizarea tranzitului intestinal.

 

Vezi mai jos despre ce este vorba!

 

miezul de nuca este un ingredient excelent pentru slabire

 

 

Micul truc consta in consumul, inainte cu 30 de minute de masa, a 3 miezuri de nuci, inmuiate in prealabil in apa. Acest procedeu de inmuiere trebuie sa fie facut cu cel putin 4 ore inainte de a fi consumate.

 

Asadar, cel mai bine ar fi sa asezati de seara, intr-un castron plin cu apa, 9 miezuri de nuci, suficiente pentru consumul urmatoarei zile.

 

De ce este bine sa inmuiem nucile inainte de consum?

 

Nucile sunt extrem de bogate in grasimi si proteine, functii date de natura pentru a se asigura ca vor germina in crestere activa si vor avea toate hrana de care au nevoie. La fel ca orice alte alimente crude, nucile contin enzime. Noi ne dorim sa ne bucuram si sa beneficiem de aceste enzime, iar acesta este un motiv in plus pentru care alegem sa le mancam fara sa le supunem caldurii intense. Solul umed sau procesul de inmuiere in ceea ce ne priveste, satisfac practic conditiile de germinare ale nucilor. Astfel enzimele din nuci vor ramane in stare latenta, imobilizate de fapt de asa-numitii inhibitori de enzime (un alt mecanism natural genial prin care se asigura proliferarea speciei).

 

In cazul in care sunt indeplinite conditiile pentru a incepe procesul de crestere, enzimele din cadrul acestora se elibereaza de acesti inhibitori, si astfel incepe descompunerea nutrientilor in forme chimice simple, fiind astfel mai usor de digerat si asimilat, adica se produce o diminuare a muncii pe care trebuie sa o depuna organele noastre digestive.

PUBLICITATE

 

Acestea fiind spuse, cred ca ar trebui sa uiti, pentru o perioada, de consumul unui pahar de apa inainte de masa si sa incerci sa consumi 3 miezuri de nuci.

 

Urmand acest procedeu timp de 30 de zile, te asigur ca vei pierde pana la 5 kg!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE