"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Articolul de fata iti aduce 3 trucuri cu ajutorul carora vei putea sa ajungi la abdomenul plat pe care ti-l doreai de mult timp.

PUBLICITATE

Descopera mai jos cele 3 trucuri!

simpla schimbarea a unor obiceiuri de viata te poate ajuta sa elimini mai usor grasimea abdominala

PUBLICITATE

Bea mai multa apa

PUBLICITATE

Abdomenul tau va fi mai plat daca elimini lichidele. Acest lucru poate fi posibil daca le inlocuiesti cu apa, intrucat organismul cere mai multa apa atunci cand este deshidratat. Incearca sa consumi o cantitate de apa echivalenta cu jumatate din greutatea corpului tau, masurata in uncii ( o uncie= 28,3g). De exemplu, daca ai 55 de kilograme, ar trebui sa bei minim 1.8 litri de apa pe zi.

Redu consumul de sare

PUBLICITATE

Se stie ca sarea este un aditiv important si sanatos, insa o cantitate mai mare acumulata in corp poate duce la retentia de apa si la disproportionarea de apa si sare, ceea ce va cauza balonarea. Cantitatile excesive de sare pot patrunde in organism prin intermediul alimentelor consumate, inclusiv a snacksurilor, fast food-ului sau semipreparatelor.

PUBLICITATE

Nu mai mesteca guma

Daca vrei un abdomen plat, ar trebui sa eviti sa mesteci guma. Pentru ca mesteci guma, aerul intra in stomac, si acesta va incepe sa se umfle. Interesant de remarcat este ca guma de mestecat, fara zahar, e si mai periculoasa decat cea obisnuita intrucat aceasta contine indulcitori artificiali cum ar fi aspartamul.(citeste aici efectele aspartamului asupra organismului).

PUBLICITATE

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]