"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Daca ai un istoric medical cu probleme digestive, probabil esti familiarizat cu ulcerul si cu cat de dureros poate fi. Ulcerele sunt depozite deschise care se pot infecta, cauza infectii in corp, infectii ce pot conduce la complicatii destul de grave.

Sa inveti mai multe despre ulcer si sa descoperi cum sa il tratezi in mod natural, te poate ajuta sa iti imbunatatesti considerabil calitatea vietii.

Descopera mai jos semnele ulcerului si reteta prin care poti scapa de ulcer in 30 de zile!

PUBLICITATE

simptomele ulcerului nu trebuie niciodata ignorate

Cum se dezvolta ulcerul la stomac

Ulcerul la stomac se dezvolta adeseori ca raspuns la diferiti stimuli. Expertii considera ca o dieta bogata in grasimi, uleiuri, condimente sau acizi poate sa faca loc dezvoltarii ulcerului la stomac.

Altii sunt de parere ca stresul conduce la aparitia ulcerului. O opinie avizata acorda credit ambelor variante, desi se pare ca oamenii anxiosi sunt predispusi sa aiba probleme de natura digestiva la nivelul organismului in general. Acest lucru poate conduce la un procent mai mare de aparitie a ulcerului.

Insa de departe cea mai comuna cauza a aparitiei ulcerului este infectarea cu Helicobacter Pylori. Aceasta este o bacterie stomacala care se infiltreaza in stomac, si incepe destul de incet sa distruga mucoasa stomacala, ajungandu-se la infectie,pana la afectarea intregului sistem digestiv. Acest proces poate dura ani de zile, adica din momentul contactarii pana la momentul infectiei, tocmai de aceea marea majoritate a persoanelor nu stiu ca au aceasta bacterie in stomac si traiesc cu ea in organism pentru foarte mult timp. Unii oameni nu scapa de aceasta bacterie toata viata!

Simptome ascunse ale ulcerului stomacal

Esti pe cale sa faci ulcer sau suspectezi ca deja ai? Daca da, este extrem de important sa fii familiarizat cu simptomele ulcerului stomacal. Ele se prezinta intr-o varietate de feluri, asa ca deplina intelegere a acestora te poate ajuta sa identifici repede un ulcer si sa iei atitudine pentru tratarea lui.

Pentru a-ti estima sanatatea digestiva si riscul de a face ulcer, iata cateva simptome obisnuite acestei boli:

– ragaieli excesive sau gaze

– pierderea apetitului sau senzatia repetata de foame

– greata

– oboseala generala si senzatia de rau

– necesitatea de a bea mai putine lichide

– pierderea greutatii

– vomitatul

– scaun

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restu articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!