"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Sanii frumosi nu reprezinta singurul atuu pe care femeile vor sa-l aiba in maneca. Ele isi doresc sa fie educate, intelectuale etc. 

V-ati gandit vreodata ca pot exista legaturi destul de stranse intre forma sanilor si personalitatea pe care o aveti?

Cititi mai jos si va veti convinge!

forma sanilor naturali releva detalii interesante despre personalitate

1. Intelectuala rafinata

Ai o personalitate eleganta si joviala. Esti rezervata cu oamenii din jur. Gandesti foarte repede, iar intelectul tau este unul dezvoltat- niciun puzzle nu este o provocare pentru tine. Uneori devii plictisitoare pentru apropiati, cand abordezi anumite teme, pentru ca ai o viziune diferita de a lor. Stilul si confortul sunt niste lucruri esentiale pentru tine. Sunt momente cand vrei sa fii singura si sa nu te ingrijoreze sentimentele tale. Iti doresti sa pari stabila si indiferenta, dand dovada de o mare abilitate in a-ti ascunde sentimentele.

2. Independenta nascuta sa conduca

Sunt rare situatiile in care tu ceri ajutorul cuiva. Esti stapana pe tine si esti o persoana de succes. Logica este punctul tau forte si iti privesti viata ca pe un joc de strategie. Ai autocontrol si esti cea care trage fraile cu propriile maini. Oamenii pot crede ca esti rece, insa esti o persoana calma si stabila. Ai reale abilitati de lider!

3. Aventuriera fermecatoare

Esti un spirit viu! Esti moderna, inovativa, intotdeauna iti place sa iesi din cotidian. Esti o persoana “salbatica”, dornica de aventura. Adeseori, oamenii din jurul tau se arata socati de personalitatea si actiunile tale, care nu de putine ori au teluri ascunse. Sunt momente in care ii poti jigni pe cei din jur.

4. Optimista visatoare

Esti o persoana tacuta si visatoare. Chiar si atunci cand esti ingrijorata, tu incerci sa vezi si parte buna a lucrurilor. Mereu binedispusa, ai timp pentru oamenii din jurul tau. Desi timida, esti o femeie grijulie si desteapta. Umorul tau nemarginit ii poate jigni uneori pe ceilalti.

5. Pasionala de neuitat

Curajoasa si impresionanta, esti o atractie sigura pentru ceilalti. Faci fata cu usurinta situatiilor dificile din viata ta. Pasiunea pe care o ai nu are numai parti pozitive – poti fi si nepasatoare. Lasi impresii puternice in urma ta, si iti place sa fii in centrul atentiei. Iei decizii cu rapiditate,

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.