"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Daca in mod normal mainile si picioarele tale sunt reci, si te-ai obisnuit cu asta, dar traiesti cu teama de a nu avea probleme de sanatate mai grave, poti cerceta si afla acum cauza acestui disconfort.

 

De obicei, doamnele au degetele de la maini reci, fara sa existe vreo problema medicala.

 

Exista insa si situatii in care degetele reci atrag atentia asupra unei nereguli din corpul tau!

 

mainile si picioarele reci pot semnala existenta unor boli si afectiuni

Trebuie sa stii faptul ca anxietatea cauzeaza raceala mainilor si a picioarelor. In plus, ea mareste adrenalina, care astfel face venele sa se contracte, circulatia devenind mai proasta , ceea ce va conduce la racirea mainilor si picioarelor.

 

Anemia

 

In cazul in care te simti slabit, mereu obosit si ai destul de des dureri de cap, toate acestea fiind insotite de degetele de la maini si picioare reci, atunci ar trebui sa faci o analiza de sange, pentru ca exista posibilitatea sa ai un deficit de fier. Fierul reprezinta partea principala din hemoglobina, componenta care transforma oxigenul din sange si ii da nuanta rosie. Astfel, membrele reci pot fi semn ca exista o problema.

 

Diabetul

 

Daca pe langa raceala obisnuita pe care o resimti la nivelul mainilor mai apar si niste furnicaturi in talpi, atunci s-ar putea sa fie vorba de un simptomp timpuriu de diabet.

 

Drept urmare, este posibil sa apara modificari la nivelul sangelui si sistemului senzorial. In ciuda tuturor acestor efecte, iti va fi frecvent sete, foame, si vei manca exagerat de mult fara a te ingrasa. Presupunand ca aceasta ar fi cauza, verifica-ti nivelul glucozei din corp.

PUBLICITATE

 

Tiroida

 

Capacitatea moderata a glandei tiroide implica un sistem digestiv limitat, pe langa obisnuita raceala a membrelor. Oboseala, lipsa somnului, extenuarea, lipsa dezvoltarii sau problemele de adaptare la temperaturi mari reprezinta semne ale acestei boli.

 

Stresul

 

Stresul face mainile si picioarele reci. El ridica nivelul de adrenalina, venele se contracta, circulatia nu mai este normala, iar mainile si picioarele se racesc.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE