"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 − seven =

nineteen + 15 =

Un articol de Calin Petru Barbulescu

loading...

Atunci cand ne confruntam cu cele mai mari frici ale noastre, putem descoperi si multe lucruri interesante despre noi insine si despre ceea ce ne rezerva viitorul. In mod obisnuit te-as pune sa alegi „pestera cea mai ispititoare”, dar de data asta te invit sa alegi pestera care te ingrozeste cel mai tare. 

Pe care dintre intrari nu te-ai incumeta sa te aventurezi?

acest test interesant releva informatii foarte detaliate despre personalitate

Vezi mai jos imaginile mai mari si citeste interpretarile!

Intrarea nr. 1

Daca ai ales pestera de gheata ca fiind cea mai neprimitoare, acest lucru se datoreaza, cel mai probabil, faptului ca esti insetat de caldura emotionala. Detesti singuratatea, si numai ideea de izolare este de ajuns sa iti provoace nefericire si frustrare.

A-ti fi teama de aceasta pestera poate fi de fapt un lucru pozitiv. Inseamna ca viata te-a adus deja in locul pe ti-l doreai, si ca te simti impacat cu mersul lucrurilor. Daca esti celibatar(a), poate ca ar fi timpul sa indraznesti sa intri totusi in pestera. Curajul ti-ar putea fi rasplatit, atat timp cat te inconjori de oamenii potriviti. Iesi mai des la o bere cu prietenii, si nu-ti fie teama sa cunosti oameni noi.

Intrarea nr. 2

Daca acest tunel sinistru ti-a dat fiori, e semn ca ar trebui sa te imbarci intr-o calatorie a mintii, a spiritului si a trupului. Apa tulbure este simbolul unei minti incetosate, sovaielnice, in timp ce pestera intunecata reprezinta un viitor incert. Poate ca a sosit timpul sa iesi din zona ta de confort si sa faci lucruri noi, cum ar fi sa practici exercitii de meditatie.

Intrarea nr. 3

Daca ti-e teama sa intri in aceasta cladire subreda, e semn ca te simti puternic si sigur pe tine. Chiar si asa, probabil ca ai tendinta de a supra-analiza lucrurile, asa ca ti-ar prinde bine ceva mai multa spontaneitate. In plus, poate ca e momentul sa te rupi de o parte din poverile pe care le duci in spate de ani buni.

Intrarea nr. 4

Ti s-a parut o imagine de cosmar? Daca da, atunci inseamna ca ai multa iubire de impartasit. Iei toate deciziile cu inima. Te sperie ideea unor deziluzii

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.