"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Stiai ca ceapa poate fi folosita in diverse feluri?

Ea poate fi mancata, adaugata in diferite mancaruri pentru savoare, este utila la curatarea gratarului si poate sa fie pusa in sosete sau urechi peste noapte, pentru a ajuta corpul sa se vindece.

Da, ceapa poate ajuta organismul sa se vindece de foarte multe boli printre care raceala, febra si simptome ale gripei!

Vezi mai jos cum trebuie sa procedezi!

ceapa are proprietati antiinflamatorii puternice

Daca te confrunti cu o durere violenta de ureche, incearca acest leac babesc.

Ia o ceapa, taie-o pe jumatate si scoate-i miezul. Pune apoi “inima” in ureche (atentie insa sa nu o impingi prea mult spre urechea interna) si mergi la culcare.

Te asigur ca atunci cand te vei trezi, vei observa ca te simti mult mai bine. Ceapa va inmuia orice impuritate (ceara, clei) formata in ureche, facand mult mai usoara procedura de curatare. Are deasemenea efectul natural de a calma inflamatia urechii, care cauzeaza durerea.

Obiceiul de a pune ceapa pe talpi poate fi intalnit in medicina traditionala chinezeasca. Chinezii au constatat ca exista mii de terminatii nervoase la nivelul talpilor, care comunica cu organele interne si sunt in stransa legatura cu sistemul nervos.

Cand o ceapa taiata este pusa pe talpa, ea elimina germenii si bacteriile, pentru ca in mod natural, ceapa are proprietati antibacteriale si antivirale. Acidul fosforic care e “de vina” pentru plans, patrunde in circulatie si ajuta ca sangele sa se purifice in tot corpul.

In schimb, utilizand acest procedeu regulat (de 2-3 ori pe saptamana) devii mai sanatos, iar organismul e mult mai pregatit sa lupte in fata unor eventuale infectii sau inflamatii.

Ceapa pusa in sosete sau in urechi poate fi exact remediul de care corpul tau are nevoie peste noapte!

Este ieftin, 100% natural, si poate fi pregatit in confortul casei tale. Beneficiile sunt mult mai importante decat disconfortul produs de mirosul neplacut.

Incearca si vezi daca e asa!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com .

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.