"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

loading...

Multe persoane oscileaza intre a intra incaltate in casa si a se descalta la intrare.

Daca faci parte din aceasta categorie, citeste mai departe cu atentie si descopera de ce este periculos sa intri in casa cu pantofii in picioare.

Facand asta, aduci multe toxine si bacterii in caminul tau. Urmereste articolul si observa de ce e mai mult decat necesar sa te descalti la intrare!

o mare parte din bacteriile din casa sunt aduse de afara prin incaltamintea contaminata

1. Toxinele

Conform unui studiu realizat de “Environmental Science and Technology”, pantofii tai sunt un mediu propice pentru multe toxine periculoase, inclusiv pentru niste pesticide daunatoare. Un alt studiu arata ca pe langa acest lucru, se pare ca 98% din praful metalic de afara patrunde in casa prin intermediul pantofilor. Acesta este, deasemenea, extrem de periculos.


2. Bacteriile

Pantofii ascund si diverse bacterii. Un studiu realizat de cercetatori ai Universitatii din Arizona a urmarit modul de dezvoltare a bacteriilor pe adidasi. Partea exterioara a incaltarii gazduia peste 420,000 de bacterii, cum ar fi bacterii care cauzeaza meningita, Escherichia Coli sau bacteria sanului.

3. Praful

Pe langa deja mentionatele toxine si bacterii, aduci in casa noroi, praf si mizerie.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.