"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 − 8 =

nine − five =

 

loading...

Uneori, canaliculii hepatici sunt imbacsiti cu colesterol sub forma de cristale, si nu de pietre. Cristalele sunt usor vizibile in apa vasului toaletei si pot avea o culoare maroniu-verzuie.

 

Este sigura pentru sanatatea corpului aceasta cura de detoxifiere?

Este foarte sigura. Cura a fost readusa in prim-plan de dr. Hulda Clark, care a si testat efectele ei pe un grup de peste 500 de persoane, multe dintre ele fiind persoane varstnice cu varste peste 70 de ani. Toti pacientii au tolerat bine cura si nu au resimtit dureri.

 

In urma procesului de detoxifiere, te poti simti usor slabit si letargic, dar aceste efecte dispar in decurs de doua zile.

 

Felicitari! Ai scapat de pietrele hepatice fara sa apelezi la interventii chirurgicale.

 

Cura exista de sute de ani, daca nu chiar mii de ani, desi originile ei raman necunoscute.

 

Foarte important: Ca sa eviti orice fel de probleme, nu modifica programul curei sau dozele precizate. Ficatul este foarte sensibil la detalii.

 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...
loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.