"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

In general, meiul este un remediu la indemana oricui, este ieftin, simplu de procurat si pe langa acestea este uimitor in tratarea rinichilor.

In medicina traditionala ruseasca, meiul este folosit ca remediu natural pentru tratarea problemelor urologice.

Vezi mai jos cum sa folosesti meiul pentru eliminarea pietrelor la rinichi si pentru curatarea intregului tract urinar!

meiul poate fi folosit cu succes pentru eliminarea calculilor renali

Meiul pur si simplu curata rinichii, ajutand la eliminarea nisipului si sedimentelor, inlaturand pietrele mici de la rinchi si vezica, fiind un foarte bun remediu si in tratamentul cistitei.

Pe de alta parte, meiul este una dintre cerealele importante, pentru ca are o mare valoarea nutritiva si importante proprietati medicale.

Remediul de mai jos este foarte popular in medicina traditionala ruseasca, iar pentru a-l urma, veti avea nevoie doar de apa si mei.

PUBLICITATE

Iata reteta:

– Seara inainte de culcare, asezati 200 de grame de seminte de mei intr-un borcan de 3 litri.

– Umpleti apoi borcanul pana sus cu apa calda.

– Dimineata, agitati recipientul. Veti observa un lichid de culoare alb-opaca in interior – Acela este medicamentul vostru.

– Strecurati si puneti lichidul intr-o sticla, putand astfel sa-l purtati peste tot cu voi. Inlocuiti consumul de apa cu acest lichid pe tot parcursul zilei.

Nu aruncati meiul. Cu el puteti prepara un mic dejun delicios.

Seara urmatoare, pregatiti o portie noua pentru ziua urmatoare, folosind aceleasi instructiuni. Bautura tebuie consumata timp de 10-15zile.

Rezultate:

Dupa 10 pana la 15 zile, pietrele se vor sfaramita si vor fi eliminate odata cu urina, iar rinichii vor fi curatati de nisip, mucus si pietre.

Inflamatia va disparea, iar problemele legate de caile renale si intreg tractul urinar vor fi astfel remediate.

Nu mai sta pe ganduri, incearca de maine aceasta reteta si te vei bucura de beneficiile ei intr-un timp foarte scurt.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE