"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Potrivit spuselor Dr. John Christopher, poti salva viata unei persoane care tocmai a suferit un atac de cord apeland la o singura metoda.

Medicul sustine ca, in cei 35 de ani de practica medicala si de predare, nu s-a intamplat niciodata sa nu poata salva vreun pacient de la atacuri de cord atunci cand s-a deplasat la domiciliu pentru urgente.

Vezi mai jos despre ce metoda este vorba!

practicata in timp util, aceasta metoda poate salva viata persoanelor care au suferit un atac de cord

Metoda lui salvatoare consta in adaugarea unei lingurite de piper macinat intr-o cana cu apa fierbinte, si administrarea acestui amestec pacientului cat mai repede.

In decurs de cateva minute, pacientul nu numai ca este salvat, ci se pune efectiv pe picioare.

Majoritatea atacurilor de cord sunt cauzate de probleme de malnutritie, o consecinta directa a dietelor bazate pe alimente procesate. Dar metoda descrisa actioneaza imediat asupra muschilor inimii, care primesc o doza soc de hrana „adevarata”.

PUBLICITATE

Toata lumea ar trebui sa cunoasca aceasta metoda, data fiind eficienta ei in momentele cruciale. Oricine poate suferi un atac de cord, iar daca acest lucru se intampla unei persoane din jurul tau, acum stii cum poti sa intervii.

Apa calda deschide si dilata structurile celulare, accelerand astfel actiunea piperului. Acesta ajunge rapid la inima pe calea sangelui, furnizandu-i o portie de hrana salvatoare.

Apa calda actioneaza mai rapid decat capsulele cu piper sau apa rece.

Medicul sustine ca metoda descrisa este intotdeauna salvatoare de vieti in cazurile unui atac de cord!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE