"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

aceste insusiri mai degraba asupra ta decat a celorlalti.

loading...

6. Daca tinzi sa dormi cu un picior indoit si usor ridicat, precum o barza, atunci e semn ca ai o personalitate imprevizibila si ca esti o persoana aventuroasa si schimbatoare, motiv pentru care cei din jurul te inteleg mai greu. Esti o persoana indecisa, astfel ca adeseori ti-e greu sa iei decizii si revii mereu asupra problemelor. Per ansamblu, atat in chestiunile profesionale cat si in cele private, cauti stabilitate, liniste, armonie si profunzime.

Daca alternezi pozitiile in timpul somnului, inseamna ca ai o personalitate eterogena care ascunde laturi pe care nici tu nu le cunosti inca foarte bine.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.