"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

loading...

Am dat peste un test simplu care poate dezvalui multe amanunte interesante despre tine. Testul este cat se poate de simplu.

Studiaza imaginea de mai jos si alege pozitia in care crezi ca dormi de obicei. In continuare vei vedea si interpretarea!

pozitia de dormit preferata divulga amanunte interesante despre personalitate

1. Daca nu reusesti sa adormi fara sa scoti genunchii in afara atunci cand stai intins pe o parte, inseamna ca esti o persoana calma si de incredere. Rareori raspunzi la provocarile celor din jur, iar planurile de viitor nu te descurajeaza. Esti optimist si zambitor chiar si in zilele cu vreme inchisa si friguroasa, si te adaptezi usor la mai toate schimbarile care se ivesc in viata ta.

2. Daca tinzi sa dormi de obicei in pozitia fetala, e semn ca simti adeseori nevoia de protectie si ca iti doresti sa fii inteles si simpatizat de cei din jurul tau. Ghemuindu-te astfel, incerci sa te desprinzi de problemele cu care te confrunti in viata cotidiana. Pentru tine, cele mai oportune mijloace de expresie a talentului si a potentialului propriu sunt activitatile artistice precum pictura, dansul, sau scrisul.

3. Daca dormi intins pe burta cu bratele si picioarele usor departate, inseamna ca ai o personalitate de lider. Esti impulsiv, dornic sa preiei mereu initiativa, si mereu atent ca lucrurile din viata ta personala si profesionala sa nu-ti scape de sub control. Cel mai probabil, iti place sa iti planifici actiunile dinainte si nu iti prea plac surprizele. Esti o persoana perseverenta si responsabila, trasaturi care te ajuta sa iti implinesti chiar si cele mai indraznete obiective propuse.

4. Daca dormi intins pe spate, cel mai probabil esti o persoana optimista, iti place sa traiesti viata din plin, cauti mereu sa fii in centrul atentiei si iti place sa fii inconjurat de prieteni. Abordezi chestiunile profesionale cu determinare si constiinciozitate, dar intr-un mod rational, preferand sa spui mereu lucrurilor pe nume. Persoanele care dorm in aceasta pozitie au adesea personalitati foarte puternice.

5. Daca dormi pe spate in pozitie drepti, cu bratele intinse pe langa corp, esti o persoana bine echilibrata care isi cunoaste bine telurile in viata si perservereaza asupra indeplinirii lor. Probabil ca esti si putin sever, rigid, meticulos si exigent, dar proiectezi

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.