"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Multe studii s-au efectuat in ultima vreme si marea lor majoritate au ajuns la o singura concluzie – cojile de banane au extrem de multe beneficii asupra sanatatii si pot fi intrebuintate pentru scopuri variate.

Asa ca data viitoare dupa ce ai mancat o banana, nu ii arunca coaja, ci mai bine foloseste-o pentru una dintre urmatoarele situatii:

cojile de banane sunt foarte benefice pentru tenul cu afectiuni

1. Scapa de negi

Vei avea nevoie de un bandaj si de o bucata din coaja de banana. Pune coaja peste neg si fixeaz-o cu ajutorul bandajului. Las-o peste noapte si repeta procedura de mai multe ori consecutiv, pana negul va disparea.

2. Scapa de riduri si acnee

Acest truc este eficient si nu dureaza mai mult de cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa te dai pe fata cu coaja de banana, sa o lasi sa intre in piele timp de 30 de minute, apoi sa te speli.

3. Foloseste-o ca solutie de curatare

Poti curata mobila, argintul si incaltarile care sunt facute din materiale fine cu ajutorul cojii de banana. Vor straluci ca noi!

PUBLICITATE

4. Albeste-ti dintii

Perie-ti dintii cu partea interioara a cojii. Fa asta zilnic, timp de mai multe saptamani si vei observa rezultatele.

5. Calmeaza muscaturile insectelor

Pune o bucata de coaja de banana peste muscatura si pielea se va calma.

6. Scapa de simptomele de psoriazis

Coaja de banana calmeaza pielea, asa ca daca ai psoriasis, freaca-te cu coaja de banana si asteapta 10 minute pana incepe sa actioneze.

7. Foloseste-o ca inlocuitor pentru analgezice

Daca suferi de iritatii ale pielii, freaca zona afectata cu coaja de banana, asteapa 10-15 minute, iar simptomul va disparea.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE