"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Hypocrate spunea “Lasa mancarea sa fie medicamentul tau si medicamentul tau mancarea”. Cei mai multi doctori nu par sa ia in considerare acest lucru, cautand sa inlature cu bisturiul sau sa rezolve cu medicamente orice problema.

Afla ca exista si medici care prescriu fructe si legume in locul medicamentelor!

acest medic este foarte apreciat pentru faptul ca recomanda tratamente naturiste in loc de medicatie farmaceutica

Dr. Garth Davis, un medic din Houston, Texas, a inceput sa prescrie legume si fructe in loc de medicamente in speranta ca beneficiile din plante aduc corpului resurse care sa ii vindece pe unii din pacientii sai.

Dr. Davis este directorul unei clinici de chirurgie din Centrul Medical Memorial Hermann City. Pana acum, pacientii sai au raspuns bine acestor schimbari.

PUBLICITATE

“Ca medici, noi efectuam operatii sau prescriem medicamente pacientilor nostri sa ii facem bine”, spune Davis. “De ce sa nu ii educam sa manance sanatos, si sa nu le dam ca optiune fructele si legumele?”

Dr. Davis, partener cu Kristina Gabirelle Carillo Bucaram, este fondatorul unui organizatii nonprofit, Rawfully Organic.

“Eu si dr. Davis suntem de acord ca alimentatia bazata pe hrana cruda, bogata in fibre, organica, colorata si chibzuita ar trebui sa fie o parte a alimentatiei zilnice a tuturor” a spus Carillo-Bucaram.

Impreuna, ei au deschis standul farmaceutic in spital, care ofera produse proaspete tuturor pacientilor, pe baza de prescriptie medicala.

Chiar daca acest concept este unul extrem de benefic sanatatii, unii oameni sunt putin confuzi si tematori de faptul ca li se prescrie turmeric in locul analgezicelor.

Eu una consider ca acest concept este binevenit oriunde in lume si cred ca ar fi ceva extraordinar daca si la noi, in Romania, s-ar incumeta cineva sa-l promoveze!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE