"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen − 13 =

five + one =

Un articol de Maya

Sa va spun povestea prin care am trecut atunci cand am fost insarcinata!

 

Dat fiind faptul ca in acea perioada nu puteam sa ma indop cu analgezice intrucat purtam in pantec un bebe, am decis sa caut un remediu natural care sa-mi aline durerile intr-un timp foarte scurt si sa nu-i faca rau copilului.

 

Inainte de a fi insarcinata, aveam aproape zilnic dureri de cap. Scapam de ele cu ajutorul analgezicelor insa de fiecare data imi creau probleme la stomac. Ca lucrurile sa fie si mai complicate, mai sunt si alergica la orice fel de analgezice in afara de paracetamol.

 

Asadar, neavand cum sa-mi administrez analgezice, intrucat eram insarcinata, iata peste ce remediu am dat!

 

atunci cand nu poti folosi analgezice farmaceutice, natura ne ofera alternative la fel de eficiente

Atunci cand am auzit de acest remediu , pot sa va spun ca m-am pus pe ras, insa dupa ce l-am urmat, lucrurile s-au schimbat.

 

Este vorba despre castraveti – Da….ai citit bine, castraveti!

 

Chestia e ca nu trebuie sa-i mananci. Ca sa functioneze, trebuie sa tai 2-3 felii si sa le aplici direct pe frunte! Ca prin minune se vor lipi si nu vor cadea asa usor!

 

Am lasat feliile lipite cateva minute (9-10 minute) si am observat cum durerile de cap au disparut ca prin miracol!

 

De atunci, pot sa va spun ca utilizarea aceastei metode mi-a usurat destul de mult viata!

 

Urmeaza-mi sfatul – nu mai lua analgezice atunci cand ai dureri de cap – incearca feliile de castraveti pe frunte si totul se va rezolva!

 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati
toate link-urile intacte.

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.