"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Tocurile inalte au fost întotdeauna preferate de femei, mai ales pentru faptul ca acestea ofera un aspect mai frumos al picioarelor.Problema este ca marea majoritate a femeilor au mari probleme cu durerile de picioare , in timpul sau dupa ce au incaltat pantofi cu toc.

 

Acest articol vine in ajutorul doamnelor si domnisoarelor care au dureri de fiecare data cand incalta acest gen de pantofi!

 

Iata mai jos ce trebuie sa faceti pentru a nu mai avea dureri atunci cand incaltati pantofi cu toc:

 

acest truc uimitor calmeaza rapid durerile de picioare

Va aducem la cunostiinta un truc simplu care va rezolva pentru totdeauna aceasta problema – Tot ce trebuie sa faceti este sa va legati cel de-al treilea deget cu cel de-al patrulea deget , fie cu o banda de cauciuc, fie cu leucoplast.

 

Conectarea celor doua degete va aduge un mai bun sprijin al talpilor si va neutraliza punctul raspunzator pentru declansarea durerilor de picioare, punct situat in spatele celui de-al treilea deget.

PUBLICITATE

 

Incercati aceasta metoda simpla si va asigur ca nu veti mai avea niciodata dureri atunci cand veti incalta pantofi cu toc!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE