"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 + 10 =

3 × one =

Un articol de Maya

loading...

Aceasta este o poveste de viata a unei femei care va arata cum o mica greseala poate avea consecinte grave asupra sanatatii si care v-ar putea pune viata in pericol.

Totul a inceput prin caderea parului, apoi prin caderea unghiilor pana cand intr-o zi sotul ei a gasit-o lesinata in baie.

igiena intima precara poate provoca probleme de sanatate grave

A fost internata de urgenta in spital iar in urma analizelor, medicii au cazut de acord ca aceasta prezinta toate simptomele Sindromului de soc toxic, o boala bacteriana care apare in urma utilizarii absorbantelor interne. Cea mai comuna cauza a acestei boli chiar si in prezent este un tampon ignorat care nu este scos la timp sau este uitat total de el pana ce infectia incepe sa se dezvolte

Caderea unghiilor si parului nu au fost singurele probleme ale ei. Pe langa acestea, femeii i s-a degradat destul de grav si pielea. Medicii au fost nevoiti sa-i induca coma artificiala, astfel incât sa-i poata face tratamentul. Dupa 8 zile au trezit-o, dar ea nu-si mai amintea nimic. Mai mult decat atat, femeia nu-si mai recunostea proprii copii.

Pe langa faptul ca se afla intr-o stare fizica proasta si in imposibilitatea de a se deplasa, ea a avut inclusiv probleme cu creierul, fiind in imposibilitatea de a termina o propozitie. A luat totul de la capat, de la invatarea lucrurilor de baza, cum ar fi mancatul, mersul, vorbitul, fiindu-i necesari 2 ani de zile pana la o recuperare completa.

Medicii subliniaza in mod repetat importanta utilizarii corecte a absorbantelor, fie interne fie externe. Ei spun ca acestea trebuie schimbate dupa maxim 8 ore, deoarece sangele eliminat poate fi un mediu excelent pentru dezvoltarea bacteriilor. Nu trebuie sa cadeti in extrema cealalta si anume sa schimbati absorbantele des si pe timpul noptii, intrucat sangerarea nu este asa abundenta datorita pozitiei culcat pe care o aveti atunci cand dormiti.

Asa ca doamnelor si domnisoarelor, asigurati-va o igiena corspunzatoare pentru a evita aceste complicatii!

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.