"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

pielii.

Cum poti procura grau incolti?

Acesta este disponibil in plafaruri fie in stare proaspata, fie in forma sa uscata. In plus, poti la fel de bine sa obtii grau incoltit astfel : adauga intr-un vas 100 de grame de boabe de grau (sa nu fie mai vechi de un an si sa nu fie tratate cu pesticide), apoi toarna suficienta apa astfel incat sa acopere graul.

Pune vasul la un loc calduros pana cand se va produce procesul de germinare.(timpul de germinare poate sa fie diferit in functie de temperatura)

Atunci cand ai observat ca au incoltit, sunt tocmai buni pentru a fi consumati!

Reteta pentru redobandirea culorii naturale a parului

Reteta pentru o singura zi:

Introdu urmatoarele ingrediente intr-un blender:

–200 de grame de fructe la alegere taiate marunt

–100 de ml de zeama de lamaie

–50 de grame de grau incoltit

–1 lingura de miere

– 100 de ml de apa

Consuma jumatate din acest suc dimineata dupa micul dejun, iar cealalalta jumatate trebuie consumata dupa pranz. Urmeaza acest “tratament” zi de zi, timp de 30 de zile, si parul tau isi va recapata culoarea naturala.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.