"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

/>

loading...

6. Uleiuri hidrogenate

Acestea sunt folosite pentru a conserva alimentele procesate si pentru a le prelungi durata de valabilitate. Atunci cand sunt ingerate, ele modifica structura membranelor celulare ale corpului, si in niciun caz nu in bine.

7. Fructele din supermarket

Fructele precum strugurii, merele si mai toate celelalte fructe de supermarket nu sunt de provenienta organica. Nu te lasa inselat de etichete, mai toate sunt tratate cu pesticide, care se fac responsabile pentru aparitia multor formatiuni tumorale.

8. Faina alba rafinata

Surplusul de carbohidrati din faina rafinata este responsabil pentru aparitia cancerului mamar si incurajeaza cresterea si raspandirea multor altor tipuri de celule canceroase.

9. Somonul din crescatoriile piscicole nu contine vitamina D

Somonul de crescatorie este trecut pe lista neagra a alimentelor cauzatoare de cancer, intrucat substantele ignifuge, agentii cancerigeni, antibioticele, PCB-urile (bifenili policlorurati) si pesticidele cu care este tratat nu face altceva decat sa contamineze carnea acestui peste, altfel deosebit de sanatos.

10. Zaharul rafinat

Creste usor nivelul de insulina din sange si, de asemenea, reprezinta o sursa de energie pentru celulele canceroase. Indulcitorii bogati in fructoza, ca de exemplu, siropul de porumb cu continut crescut de fructoza (HFCS) s-au dovedit a fi o sursa de energie ideala, dar nu pentru corp, ci pentru celulele canceroase, al caror metabolism si a caror proliferare beneficiaza din plin de pe urma ei. Prajiturile, torturile, tartele, placintele, biscuitii, sucurile acidulate, cerealele si sosurile abunda in aceste zaharuri crescand, asadar, riscul de aparitie a cancerului. Aceste zaharuri sunt de departe principalii responsabili pentru cresterea atat de rapida a ratei imbolnavirilor de cancer la nivel mondial.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.