"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen − 2 =

13 + 20 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

In cazul in care te confrunti cu probleme legate de caderea parului si nu mai sti ce sa faci pentru a stopa aceste efecte, atunci acest amestec alcatuit din 2 ingrediente va fi aliatul tau de acum inainte. Te asigur ca dupa ce il vei folosi de cateva ori, caderea parului va fi de domeniul trecutului.

Acest tratament are la baza kiwi, un fruct bogat in vitaminele A, C, K, si E, precum si in potasiu, fosfor, fier, magneziu, si zinc. Acesta este motivul pentru care este excelent pentru o sanatate de ansamblu, dar mai ales pentru regenerarea firului de par.

Vezi mai jos cum se prepara!

fructele kiwi s-au dovedit eficiente pentru regenerarea parului


Ingrediente:

– 1 kiwi

– 1 lingura de votca de calitate

Mod de preparare:

Curata de coaja kiwi, asaza-l apoi intr-un castron. Adauga peste acesta lingura de votca si cu ajutorul unui blender mixeaza bine pana cand vei obtine un amestec omogen.

Aplica acest amestec la radacina parului masand usor scalpul. Acopera-ti parul cu o punga si lasa-l sa actioneze timp de 30 de minute.

Spala-ti apoi parul cu sampon si apa calda asa cum o faci in mod obisnuit.

Poti folosi aceasta masca o data sau de doua ori pe saptamana si vei observa rezultatele in maxim o luna.

Sper ca prin folosirea acestei masti, sa obtii parul puternic si sanatos la care ai visat tot timpul!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.