"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − 4 =

fifteen + 4 =

Un articol de Maya

loading...

Cancerul este o boala ce poate prezenta o multitudine de simptome comune,in functie de forma particulara de cancer si zona unde se poate dezvolta.
In lista de mai jos va vom prezenta 10 semne alarmante ale aparitiei cancerului, astfel incat sa puteti merge de urgenta la un control amanuntit pentru a face mai multe investigatii!

Inainte de a continua, este important de stiut ca simptomele enumerate mai jos nu in seamna in mod direct ca aveti cancer, ci sunt doar semne ale unei posibile dezvoltari a celulelor canceroase si tocmai de aceea este necesar sa mergeti la un consult in cazul in care simptomele persista.

este foarte important ca bolile de cancer sa fie depistate in stadiu incipient


1. Oboseala extrema

Celulele de cancer concureaza intotdeauna cu celulele normale si acapareaza cantitati mari de energie, ceea ce va duce la consumarea energiei intr-un ritm alert, mult mai repede decat in mod normal, ceea ce te va face sa te simti extrem de obosit. Oboseala pe care o ofera un organism bolnav de cancer este total diferita de cea care se rezolva cu un somn prelungit.

2. Pierdere in Greutate
/>

Atunci cand sunt diagnosticate cu cancer, in jur de 40 la suta din persoanele raportate au avut o pierdere inexplicabila in greutate. Celulele canceroase transforma organismul in unul „hipermetabolic”, ceea ce inseamna ca organsimul tau va consuma mult mai multe calorii decat vei ingera, ceea ce va duce la o pierdere in greutate inexplicabila.

3. Dureri de cap constante

O tumoare pe creier perpetueaza presiune asupra creierului care va conduce la dureri de cap permanente sau constante. A fost raportat de catre pacientii cu cancer la creier faptul ca acestia realizeaza diferenta dintre o durere de cap „normala” si una data o tumora la creier. O tumoare pe creier este intotdeauna acompaniata si de varsaturi, convulsii si pierderea vederii,in functie de unde este localizata tumora.

4. Indigestie sau probleme cu alimentatia

Cei mai multi dintre noi suferim din cand in

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.