"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 5 =

3 × 1 =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

George Prior, in varsta de 50 de ani, duce un stil de viata sanatos, este fericit si foarte activ. Mananca regulat si nu face excese.

 

Intr-o zi, avand unele contraziceri cu unul din prietenii lui, pe seama consumului de sucuri acidulate, a decis sa efectueze un experiment pe propriul corp. A hotarat sa consume in fiecare zi aproximativ 3 litri de Cola. Pe tot parcursul experimentului si-a verificat zilnic greutatea dar si nivelul de zahar din sange.

 

Citeste mai jos ce efecte a avut, asupra organismului , consumul zilnic a 3 litri de Cola!

 

sucurile cola fac adevarate ravagii in organism

Dupa 9 zile de consum, s-a ingrasat cu 3.6 kg. Mentionam ca in aceasta perioada nu a consumat nici un alt lichid in afara de Cola. IMC (Indicele masei corporale) s-a dublat in ziua a cincisprezecea! El a avut o durere de cap ingrozitoare in ziua 21 si nu putea sa doarma aproape deloc.

 

Dupa o luna de consum, iata urmarile:

 

– S-a ingrasat cu 10.4 kg

 

– Indicele masei corporale a crescut cu 60%

 

– Nivelul de zahar din sange s-a majorat simtitor, fiind aproape de declansarea diabetului

 

– Tensiunea arteriala a crescut de la 129/77 la 143/96, fiind foarte aproape de aparitia bolilor cardiovasculare

 

Dupa terminarea experimentului, l-a chinuit pentru mult timp anxietatea dar si dorinta nestapanita de a manca ceva dulce.

 

Asadar, oameni buni, daca nici in al 12-lea ceas nu v-ati dat seama de efectele dezastruoase ale consumului de Cola, poate acest articol va va convinge! Nu tineti pentru voi aceasta informatie, dati mai departe pentru a afla si toti prietenii vostri!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.