"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

-Acupunctura: Consta in aplicarea pe piele a unor ace special concepute, in scopul de a activa o serie de puncte energetice dispuse in diferite zone ale corpului. Se crede ca aceasta ramura a medicinei alternative contribuie la echilibrarea fluxului energetic al intregului organism. Disciplina acupuncturii promoveaza ideea ca durerile sunt o consecinta a blocajelor energetice din corp.

loading...

 

-Manipularea manuala: Se refera la practica alinierii manuale a coloanei vertebrale. Daca te hotarasti sa incerci aceasta forma de terapie, se recomanda sa apelezi la serviciile unui kinetoterapeut experimentat.

 

3. Interventia chirurgicala

 

Aceasta reprezinta, de regula, o solutie de ultima instanta. Atunci cand durerile sunt foarte accentuate si persista pe o perioada mai lunga de sase saptamani, iar alte metode de medicina traditionala sau alternativa nu au produs in cazul tau rezultatele scontate, cel mai intelept ar fi sa consulti un specialist in vederea stabilirii unei interventii chirurgicale care sa vizeze eliminarea cauzei direct responsabile pentru simptomele dureroase.

 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

 

Despre Autor:

 

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.