"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

dr. neurolog Sudhir Shah.

loading...

 

 

Specialistii din India pun aceasta minune pe seama celui de-al treilea ochi – Chakra Amrita – din moment ce vedele hinduse o descriu ca avand puterea de a infuza in organism un nectar celest datator de viata.

 

In plus, creierul barbatului de 83 de ani are varsta fiziologica a creierului unei persoane de 25 de ani. Practicile sale au schimbat in mod inexplicabil structura si modul de functionare a organismului sau, care nu mai are nevoie sa-si extraga energia din hrana si din alte surse fizice exterioare.

 

Sa fie oare posibil?

 

Totul suna incredibil, dar haide sa ne oprim sa reflectam o clipa asupra acestor lucruri. Pentru ce avem nevoie de fapt de mancare? Pentru a ne aproviziona cu minerale, care sunt alcatuite din particule, care sunt alcatuite din atomi, care sunt alcatuiti din quarci, care sunt alcatuite din super-corzi cosmice, care, la randul lor, fac parte din Campul Unificat sau Campul Super-Corzilor. La nivel fundamental, hrana nu reprezinta altceva decat corzi de energie cosmica in plina vibratie.

 

 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

 

Despre Autor:

 

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.