"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Arunca o privire asupra vietii tale cotidiene. Te trezesti dimineata, iei micul-dejun, mergi la serviciu, iei pranzul cu colegii de munca, te intorci acasa, prepari cina pentru copii si ritualul se repeta a doua zi, nu-i asa? Incearca sa-ti amintesti ultima oara cand ai tinut post. Ultima oara cand te-ai abtinut si de la a bea apa. Cu siguranta ca nu ai rezistat mult. Iata de ce povestea acestui mentor spiritual este atat de captivanta.

 

prin puterea meditatiei, acest mentor spiritual nu a avut nevoie de mancare timp de 75 de ani

Acest mentor spiritual din India sustine ca nu a mancat sau baut nimic timp indelungat! Prahlad Jani, in varsta de 83 de ani, locuieste intr-o pestera, in apropriere de Templul Amba ji, si nu a consumat nici hrana, nici apa, de pe cand avea 7 ani. Ce l-ar putea determina pe un om sa se abtina de la hrana si apa atatia ani si, mai ales, cum se face ca este inca in viata?

 

Dl Jani sustine ca a plecat de acasa la varsta de sapte ani in cautarea unui secret sacru, cand a fost onorat de 3 zeite hinduse. Iata ce afirma:
„Trei zeite mi s-au infatisat si mi-au cerut sa le urmez. Ma Kali, Ma Lakshmi, si ma Saraswati. Am acceptat, m-am pregatit, si am intrebat: „Dar cum ramane cu mancarea?” Zeitele mi-au atins, pe rand, buzele cu degetul si mi-au spus „Nu trebuie sa te mai ingrijesti de mancare vreodata”. Iata cum, incepand din acea zi, nu m-am mai atins de hrana sau de apa”.

 

Medicii l-au supus la numeroase teste

 

Suspectand ca este un escroc, specialistii l-au supus unor teste medicale amanuntite. Timp de trei saptamani, batranul a trecut prin mainile a numerosi medici, care l-au supus la tot felul de controale medicale. A fost internat in Spitalul Sterling din Ahmedabad, India. Tinut sub monitorizare video continua, batranul nu s-a atins de hrana sau de apa pe perioada celor 15 zile de internare. Pentru oricine altcineva, privarea de apa si de hrana timp de 15 zile ar fi insemnat moarte sigura.

 

Specialistii au fost total uluiti. „Suntem de parere ca organismul lui sadhu Prahlad Jani a suferit schimbari biologice permanente ca urmare a practicilor de meditatie si de yoga.”, a declarat

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.