"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Annette Larkins are 73 de ani, desi pare sa aiba in jur de 30 de ani. Este o doamna incredibil de energica si de sanatoasa, are un ten perfect si o silueta pe care multe femei si-o doresc.

Annette nu a recurs niciodata la medicamente chimice. Mereu s-a tratat de una singura folosind remedii naturiste combinand o gama larga de ierburi ale caror proprietati le cunoaste in cel mai mic detaliu, si stie cum sa profite din plin de proprietatile sanatoase ale fructelor si legumelor, pe care si le cultiva singura.

Iata mai jos secretul tineretii ei!

aceasta femeie este dovada vie ca vegetarianismul mentine organismul tanar


In fiecare dimineata se trezeste langa sotul ei, cu care s-a casatorit cu mult timp in urma, si care arata ca si cum ar i-ar fi bunic, si nu partener de viata, desi cei doi au aproape aceeasi varsta. Copiii ei, in varsta de 40 de ani, arata de parca ar fi prietenii ei. Toate astea se datoreaza faptului ca nimeni altcineva din familia nu a avut motivatia si determinarea necesare pentru a urma stilul ei de viata.

PUBLICITATE

Secretul lui Annette consta in faptul ca a fost timp de multi ani o vegetariana convinsa, iar de curand a adoptat o alimentatie exclusiv vegana.

Ea este de parere ca elixirul tineretii consta in mentinerea unei diete vegetariane bazate pe multe sucuri si salate proaspete.

Ziua ei incepe la ora 5 dimineata si, imediat dupa trezire, se ocupa de gradina, coase haine, pregateste mese sanatoase pentru ca apoi, in timpul liber, sa lucreze cateva ore la cartea pe care o scrie si sa modereze propriul ei canal de YouTube cu sfaturi pentru o viata mai sanatoasa.

Cine ar putea banui ca aceasta femeie are de fapt 73 de ani?

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE