"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

o usoara apasare incepi sa mergi spre partea de sus a fruntii. Aceeasi miscare o repeti si catre tample, pana la linia unde incepe sa creasca parul dar si catre varful nasului ( vezi sagetile din imaginea de mai sus)

Maseaza-ti pleoapele circular, de la baza ochiilor catre exterior si invers.

Urmeaza cu lingurita fiecare sageata din imagine si repeta miscarea de cel putin 10 ori.

Daca observi ca lingura nu mai aluneca, inmoaie-o din nou in ulei. Dupa ce ai terminat, spala-te din nou pe fata folosind apa calduta.

Timpul maxim de efectuare al acestui masaj trebuie sa fie de 10 minute zilnic.

Poti efectua acest masaj la orice ora a zilei si poti sa-l urmezi cat timp doresti. Trebuie sa sti ca primele efecte le vei resimti dupa 12 zile consecutive.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.