"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Cei mai multi oameni nu sunt constienti de faptul ca pozitia lor de dormit poate avea un impact considerabil asupra sanatatii lor.

PUBLICITATE

Plecand de la o mai buna circulatie a sangelui pana la buna digestie, aceasta metoda de dormit dateaza din cele mai vechi timpuri, atunci cand calugarii practicau acest stil de dormit pentru o lunga perioada de timp, cu scopul de a stimula digestia, mai ales dupa servirea meselor.

O alta dovada pentru aceasta teorie se regaseste in medicina ayurveda, cea mai veche medicina orientala, si aceasta la randul ei sugerand ca, dormitul pe partea stanga, este cea mai indicata alegere in cazul in care se doreste o sanatate de fier!

PUBLICITATE

Daca tot nu esti convins de efectele benefice ale acestui stil de dormit, te invit sa citesti mai jos cu ce te vei alege daca vei dormi pe partea stanga!

PUBLICITATE

medicii spun ca dormitul pe partea stanga este foarte sanatos

-Vei facilita drenajul limfatic

PUBLICITATE

-Vei usura munca inimii de a pompa sangele

PUBLICITATE

-Vei imbunatati considerabil digestia

-Vei stimula functia splinei

PUBLICITATE

-Vei imbunatati circulatia sangelui in tot corpul

PUBLICITATE

-Vei stimula functiile ficatului si bilei

-Vei oferi corpului o mai buna relaxare si odihna

PUBLICITATE

Poti sa incerci chiar din seara aceasta, dormitul pe partea stanga, si te asigur ca nu vei regreta. 

PUBLICITATE

Incearca sa nu ascunzi acest mic secret – impartaseste-l familiei sau prietenilor pentru a va bucura cu totii de beneficiile lui!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

PUBLICITATE

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]