"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Exista atatea lucruri pe care oamenii vor sa le gaseasca in viata. Banii, sanatatea ori iubirea sunt toate scopuri comune. In orice caz, sa-ti descoperi pasiunea poate fi un scop principal al vietii tale. Cine nu si-ar dori sa aiba slujba visurilor sale ori sa faca ce le place cel mai mult?

Unii oameni isi gasesc job-ul perfect devreme, dar multi altii se poticnesc in profesii care nu ii multumesc pe deplin. Daca te caracterizeaza acest lucru, continua sa citesti articolul, intrucat poti afla ce usor e sa iti descoperi pasiunea. Voi vorbi despre acesti trei pasi, deoarece aceasta e reteta pe care am folosit-o ca sa-mi gasesc pasiunea.
Drumul catre cariera mea a inflorit, literalmente, dupa ce am urmat pasii de mai jos. Va dorec si voua acelasi succes!

urmareaza aceste sfaturi ca sa-ti descoperi pasiunile latente

1. Opreste-te din incercarea de a-ti gasi pasiunea

In incercarea disperata de a gasi o idee in legatura cu o cariera din pasiune, poti da gres. In schimb, poti sa gasesti raspunsul renuntand sa te mai gandesti atat si trecand la urmatorii doi pasi. Universul poate sa-ti reveleze o pasiune, fara ca tu sa-ti dai seama macar. Asadar, e in regula daca renunti la o cautarea detaliata ori la teste de compatibiliate cu un loc de munca. Sa-ti gasesti pasiunea poate fi mult, mult mai usor.

2. Amplifica-ti vibratiile

Cu cat e mai ridicat nivelul vibratiilor tale, cu atat va fi mai simplu sa atragi o cariera sau o pasiune care sa te faca cu adevarat fericit. Conform legii atractiei, vei primi ceea ce dai. Vibratiile inalte presupun pasiune, daruire, bucurie, distractie. Deci, cand emani energie vibranta inalta, poti atrage pasiuni si lucruri care sa te faca fericit.

3. Fa ce vrei, cand vrei!

Aceasta este o idee explicata de Bashar, o presupusa entitate canalizata de un om pe nume DArryl Anka. Chiar daca nu crezi in canale de comunicare, ideea exista. In loc sa-ti petreci ziua facand ceea ce ar trebui sa faci, cand ar trebui sa faci, incalca-ti rutina si urmeaza ce simti ca e bine. Intreaba-te constant, pe parcursul zilei, ce vrei sa faci. Chiar daca lista ta de sarcini e plina de lucruri lipsite de interes, tot poti opta in a face lucrurile in felul in care simti ca e potrivit pentru tine in acel moment. Sa presupunem ca azi trebuie sa indeplinesti un numar de sarcini grele, dar trebuie sa o suni si pe mama ta, si trebuie sa si lucrezi. Daca simti sa incepi prin a-ti suna mama, fa asta. Dupa ce termini, gandeste-te ce vrei sa faci in continuare, si asa mai departe. Desigur, cand se ivesc sanse de distractie si amuzament, profita de ele. Cu cat te distrezi mai mult, cu atat mai bine.

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...