"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

loading...

Adaugarea de lapte in ceai reprezinta, in esenta, un fenomen cultural, dar, pe de alta parte, exista si oameni carora le place sa experimenteze proprietatiile uimitoare ale acestei combinatii.

 

Pentru unii, simpla idee a consumului de ceai in combinatie cu lapte poate parea bizara. Ce sa mai zicem de combinarea celor doua ingrediente in scopul folosirii lor pe post de tratament de infrumusetare.

 

Daca te numeri printre sceptici, s-ar putea sa iti schimbi parerea dupa ce parcurgi acest articol!

 

ceaiul cu lapte albeste eficient dantura

Un strop de lapte in ceai poate ajuta la albirea dintilor, potrivit unui studiu publicat in Jurnalul International de Igiena Dentara (The International Journal of Dental Hygiene). Unii oameni de stiinta sustin ca aceasta combinatie este mult mai puternica decat pastele de dinti cu inalbitori chimici, concepute special pentru a-ti conferi zilnic un zambet luminos.

 

Laptele contine o proteina numita caseina. Aceasta formeaza legaturi chimice cu tanina, un ingredient responsabil pentru aparitia petelor inchise de pe dinti, asa ca impiedica patarea danturii. Acest tratament de inalbire are inclusiv un gust placut, intrucat aroma ceaiului imbogatit cu lapte este deosebit de agreabila.

 

Asadar, pentru a beneficia din plin de acest tratament, urmati-l timp de 21 de zile. Combinati 200 de ml de ceai, cu 50 de ml de lapte si consumati acest amestec in fiecare dimineata dupa ce ati servit micul dejun. Aveti grija sa va clatiti bine cavitatea bucala in timpul consumului!

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.