"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Peroxidul de hidrogen (H2O2), sau apa oxigenata, asa cum o cunoastem cei mai multi dintre noi, este singurul agent germicid compus exclusiv din apa si oxigen. Asemenea ozonului, acesta omoara organismele infectioase prin oxidare! Din acest motiv, peroxidul de hidrogen este considerat cel mai eficient si cel mai sigur dezinfectant natural din lume.

 

Peroxidul de hidrogen omoara microorganismele prin oxidare, care poate fi cel mai bine descris ca fiind un proces de ardere controlata. La intrarea sa in contact cu materia organica, peroxidul de hidrogen se descompune in oxigen si apa, fapt pentru care este complet non-toxic pentru uzul general.

 

Iata mai jos cele mai interesante intrebuintari ale apei oxigenate (peroxidul de hidrogen – H2O2)!

 

apa oxigenata este un produs farmaceutic cu numeroase intrebuintari practice

1. Taieturi si infectii

 

Poti trata infectiile sau taieturile cutanate prin tamponarea locala a pielii cu peroxid de hidrogen in concentratie de 3%. Imbiba un tampon de vata in solutie si aplica-l pe zonele cu probleme de mai multe ori pe zi, mentinandu-l in contact cu pielea timp de aprox. 10 minute la fiecare aplicatie. Prin aceasta metoda poti vindeca in mod eficient si sigur pana si cangrenele, care cu totii stim ca sunt foarte greu de tratat chiar si cu tratament medicamentos conventional. Ca sa scapi de micoze, furuncule si multe tipuri de infectii ale pielii adaugand o jumatate de sticla de peroxid de hidrogen in apa pentru baie.

 

2. Bai detoxifiante cu efecte de intinerire

 

Adauga aproximativ 2 litri de peroxid de hidrogen 3% la o cada de apa calda. Fa cate o baie de cel putin 30 de minute, adaugand la intervale regulate apa fierbinte pentru a mentine o temperatura confortabila a apei.

 

3. Micoza piciorului

 

Pentru a vindeca micoza piciorului, tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi o solutie de peroxid de hidrogen diluat in apa (in raport de 1:1) pe picioare, si mai ales pe degetele picioarelor, seara inainte de culcare, lasandu-le apoi sa se usuce la aer.

PUBLICITATE

 

4. Infectiile cu acarieni

 

Multe dintre persoanele care s-au confruntat la un moment dat cu infectii ale pielii cauzate de acarieni au raportat faptul ca cel mai eficient tratament a constat in aplicarea locala a solutiilor pe baza de peroxid de hidrogen prin pulverizarea acestuia direct pe piele (de mai multe ori pe zi, cu pauze de cateva minute intre aplicatii). Conform spuselor acestora, rezultatele au fost uimitoare.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE