"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 + five =

17 + 19 =

Iata mai jos povestea lui Daniel, un tanar cititor al Secretelor, care a dorit sa va expuna modaltatea prin s-a vindecat de durerile insuportabile de spate folosind o metoda inedita!

loading...

Vezi mai jos cum a procedat!

masajul terapeutic si terapia chiropractica te pot scapa definitiv de durerile de spate

“Am avut cu ceva timp in urma dureri ingrozitoare de coloana, mai ales in zona lombara. Durerile au pornit de la ridicari repetate de greutati foarte mari. Si de cele mai multe ori fortam dintr-o data, fara sa mai fac vreo incalzire a articulatiilor, si nici nu imi tineam spatele drept atunci cand exercitam acele ridicari.

Problema a aparut treptat, de-a lungul anilor. Pana cand, intr-o zi de canicula, am ajutat la munca pe tatal meu, si am fost nevoit sa caram niste obiecte grele. Nu am simtit nici o durere pe moment. Infierbantat cum eram, am zis sa ma racoresc putin si m-am urcat pe motoscuter sa fac o plimbare.

Dupa plimbare, cand sa ma dau jos de pe scuter, am simtit o durere intepatoare in zona lombara.

Acesta a fost inceputul.

Cu timpul tot am continuat sa mai fac efort peste masura. Usor usor durerea s-a accentuat si am ajuns la situatia in care nu mai puteam nici sa dorm noaptea. Nu stiam cum sa ma mai asez sa scap de durerea infernala. Nu mai puteam nici sa merg bine. Cand calcam in piciorul drept ma durea si mai tare, si mergeam ca un schiop. Am fost la doctor si mi-a spus ca am un inel de la coloana deplasat si ca nu mai am voie sa fac ridicaturi, pentru ca am sanse sa fac hernie de disc. Mi-a fost recomandat masaj terapeutic.

O perioada de 6-7 zile durerea m-a tot tinut. Intr-un moment de nebunie, mi-a trecut prin cap o ideie trasnita. M-am dus la un copac si am sarit sa ma agat cu mainile de o creanga de mai sus astfel incat sa stau cu picioarele in gol. Am simtit in acel moment o usoara relaxare a coloanei si intensitatea durerii parca scadea. M-am dat jos atunci si mi-am chemat un ajutor. M-am urcat din nou in copac si am rugat persoana sa ma traga brusc de picioare in jos.

In acel moment a relaxat muschii spatelui. Si

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.