"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Aceasta este povestea Anicutei, o fata de 21 de ani, care a eliminat pietrele la fiere cu ajutorul unei retete naturale folosite in trecut de marea majoritate a oamenilor care se confruntau cu aceste conditii de sanatate.

La inceputul anului, in urma unor stari precare de santate, cum ar fi greata, senzatia de voma, dureri abdominale frecvente si insuportabile, s-a hotarat sa-si faca diverse investigatii. In urma ecografului, medicii au programat-o, in 30 de zile, pentru a-i face o interventie chirurgicala de extragere a acestor pietre.

Medicii i-au mentionat faptul ca organismul ei era o adevarata masinarie de facut “pietre” si ca operatia era singura optiune.
Iata ca medicii s-au inselat!

La primirea acestei vesti, mama ei, i-a propus sa incerce, inainte de a face interventia chirurgicala, un “leac babesc” despre care auzise de la o cunostiinta.

Zis si facut!

ridichiile sunt un mijloc natural grozav pentru eliminarea pietrelor biliare


A cumparat 2 kg de ridiche neagra si o sticla de 500 de ml de ulei de masline. A spalat si a curatat ridichiile, apoi a facut cu ajutorul unui storcator, un suc din aceste ridichii.

Din 2 kg de ridichii se extrage aproximativ 500 de ml de suc. Acest suc l-a combinat cu 500 de ml de ulei de masline.

Combinatia a fost lasata la macerat, la frigider, timp de 12 ore, timp in care l-a amestecat de cateva ori.

Dupa scurgerea celor 12 ore, preparatul a fost gata pentru consum.

Anicuta a consumat intreg preparatul intr-o singura zi, dupa care in urmatoarele zile, ea a tinut regim, exact cum ar fi tinut dupa efectuarea unei interventii de extragere a pietrelor la fiere.

La numai cateva zile dupa ce a consumat acel amestec, Anicuta a eliminat toate pietrele din organism, in mod natural. Rezultatele ecografului au socat medicii – nu mai exista nici urma de pietre la fiere! Asadar, Anicuta nu mai avea nevoie de nici o interventie chirurgicala!.

Iata ca, inca o data, medicina moderna a fost depasita de un simplu tratament cu ingrediente naturale!

Daca doriti mai multe informatii si detalii, nu ezitati sa o contactati pe Anicuta pe adresa ei de facebook : https://www.facebook.com/finaru.anicuta

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.