"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

primul rand intarirea imunitatii, imbunatatirea activitatii tuturor organelor corpului si incetinirea procesului de imbatranire.

loading...

 

–Inainte de pranz, maseaza punctul pe fiecare picior in parte in sensul acelor de ceasornic pentru a imbunatati tonusul general al organismului, memoria, activitatea sistemului cardiovascular si a sistemului digestiv.

 

–Dupa pranz, maseaza punctul pe ambele picioare simultan pentru a combate stresul, nervozitatea si iritabilitatea, durerile de cap si tulburarile de somn.

 

Masarea acestui punct seara pe fiecare picior in parte in directia acelor de ceasornic va contribui la imbunatatirea metabolismului si va sprijini pierderea in greutate.

 

Nu mai sta pe ganduri, incearca si tu chiar de azi aceste forme de masaj!

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.