"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Fie ca va vine sa credeti sau nu, folia de aluminiu are proprietati vindecatoare si este adesea folosita in medicina alternativa din Rusia dar si din China. Practica a demonstrat ca pentru realizarea tratamentului se poate utiliza inclusiv folia de aluminiu din bucatarie!

Asadar, in cazul in care te confrunti cu dureri articulare, fie ca sunt la incheieturiile mainilor sau picioarelor, fie ca sunt la degete, fie ca sunt la genunchi sau chiar daca suferi de dureri de spate, atunci acest articol este pentru tine!

Citeste mai jos cum poti scapa de durerile articulare dar si de alte conditii de sanatate folosind folia de aluminiu!

acest tratament rusesc este renumit pentru eficienta sa in vindecarea durerilor articulare


Tot ce trebuie sa faci este sa-ti infasori zonele afectate cu folia de aluminiu pe care o ai in bucatarie.

Fluxul bio care trece prin punctele biologice active din corpul nostru este atras de folia de aluminiu, astfel durerea fiind eliminata. Aceasta tehnica poate avea efecte asupra oricarui organ bolnav, practic absorbind acel flux ce a cauzat imbolnavirea.

PUBLICITATE

Aceasta metoda de vindecare interesanta a fost descoperita si utilizata de catre medicii vindecatori rusi dar si chinezi si este explicata in detaliu in cartea lui Wilhelm Reich, fizioterapeut care a fost un ucenic al lui Freud. Secretul care sta in spatele acestui tratament este Bioenergia!

Cum ne vindecam folosind folia de aluminiu?

Seara inainte de culcare, ia o folie de aluminiu si infasoar-o exact pe zona dureroasa. Las-o sa actioneze pana dimineata.

Repeta procedeul 3 zile consecutive si te asigur ca vei scapa definitiv de durerile care te-au chinuit de foarte mult timp.

Tratamentul se poate repeta dupa o pauza de 7 zile.

Sunt sigur ca multi oameni vor fi sceptici cu privire la acest tratament, insa sunt sigur ca dupa ce il vor urma si dupa ce vor resimti efectele bioenergiei, totul se va schimba odata cu imbunatatirea starii de sanatate!


Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE