"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

David Zinczenko, autorul cartii Zero Belly Diet (Dieta pentru un abdomen plat) enumera intr-un articol de-al sau mai multe produse alimentare care pot sprijini arderea grasimilor din zona abdomenului si tonifierea musculaturii abdominale, precum si reducerea inflamatiei si balonarii. Alimentele precizate de Zinczenko dezactiveaza genele responsabile pentru depozitarea grasimilor. Iata un fragment desprins din articolului autorului mentionat:

„Zero Belly se bazeaza pe stiinta revolutionara a ‚geneticii nutritionale’ … La inceputul anului 2014, am alcatuit o echipa de experti pentru a testa programul Zero Belly, iar rezultatele obtinute m-au uluit: persoanele care au urmat programul au pierdut, in medie, 10 cm de grasime in jurul taliei, si asta in decurs de numai sase saptamani. Cheia acestui program consta intr-un plan de nutritie atestat stiintific ce tinteste direct genele responsabile cu depozitarea grasimilor, care, odata dezactivate, fac ca procesul de slabire sa treaca pur si simplu pe pilot automat. Nu implica numararea caloriilor, nu implica privarea de alimente”.

acest program de slabire elimina foarte eficient grasimile de pe abdomen

Zero Belly lucreaza in trei moduri:

In primul rand, acesta reduce balonarea prin limitarea consumului de sare, lactate si indulcitori artificiali … Unii dintre participantii la studiu au pierdut pana la 8 cm de grasime din circumferinta taliei in doar sapte zile.

In al doilea rand, sprijina vindecarea intestinelor prin hranirea florei microbiene digestive „benefice”. O digestie echilibrata reduce inflamatia si sprijina dezactivarea genelor responsabile pentru depozitarea grasimilor.

In al treilea rand, programul iti accelereaza metabolismul prin intermediul proteinelor, al grasimilor sanatoase si al fibrelor alimentare sanatoase.”

PUBLICITATE

Zinczenko recomanda noua alimente sau grupuri de alimente, printre care se numara si: piureurile pe baza de plante bogate in proteine, grasimi sanatoase, fibre si resveratrol; oua (doar organice, provenite de la ferme); fructe rosii, ulei de masline si alte grasimi sanatoase; alimente bogate in fibre; nuci si seminte; carne (din nou, se recomanda carnea organica, provenind de la animale ierbivore); verdeturi si legume viu colorate, impreuna cu o varietate larga de ierburi proaspete si condimente.

Zinczenko atrage atentia asupra importantei reechilibrarii florei intestinale, intrucat orice dezechilibru la nivelul florei digestive se poate rasfrange asupra greutatii corporale. Potrivit uneia dintre ipoteze, bacteriile intestinale ar putea fi chiar unul dintre factorii care regleaza pofta

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3 4 5
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE