"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 12 =

three × two =

Un articol de Maya

loading...

De fiecare data cand nu te simti bine, apasa acest loc si tineti-l apasat timp de aproximativ un minut. Acest procedeu iti va scadea imediat tensiunea arteriala si iti va calma orice durere!

Tehnica respectiva este utilizata de puscasii marini care sunt raniti in timpul misiunilor. Procedeul le calmeaza durerile si le trezeste simturile astfel incat acestia sa fie capabili sa ajunga la baza militara unde pot primi ingrijirile medicale adecvate.

Acest truc mi-a fost dezvaluit de curand de un ofiter al Armatei Romane, care a dorit sa-si pastreze anonimatul!

Puteti gasi acest punct pe degetul mijlociu al oricarei maini!Iata cum trebuie sa procedati:

presopunctura ofera moduri alternative eficiente de tratare a bolilor si afectiunilor de care suferi

– Identificarea lui este simpla, asa cum este ilustrat in imaginea de mai sus.

– Dupa ce l-ati gasit, luati un creion sau un pix si exercitati o presiune puternica pe acest punct.

– Presiunea trebuie sa fie suportabila ca durere, si sa dureze timp de 1 minut. Veti vedea ca este un punct destul de dureros insa nu trebuie sa va lasati.

– La final veti vedea efectele!

Iata ce efecte va avea aceasta procedura dupa un minut:

– va regla tensiunea arteriala

– va elimina durerile de spate

– va oferi un impuls de energie organismului

– iti va trezi sentimentul de fericire

Desigur, aceasta tehnica nu trateaza bolile de inima sau alte boli cronice insa este o metoda destul de eficienta pe care o ai la indemana atunci cand esti la birou, in timpul orelor de lucru si pur si simplu nu sti ce sa faci pentru a-ti elimina starile de rau sau pentru a-ti calma durerile.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.