"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 + sixteen =

2 − one =

Un articol de Maya

loading...

Unele studii au descoperit lucruri interesante legate de persoanele care au ochii caprui!

 

In acest articol iti vom dezvalui o serie de secrete cu privire la persoanele cu ochii caprui, care cu siguranta iti vor starni interesul.

Citeste mai jos si vei afla!

persoanele cu ochi caprui sunt percepute ca fiind sincere si de incredere

Persoanele cu ochii caprui inspira foarte multa incredere. De aceea, sunt cei buni confidenti, fiindu-le marturisite cele mai multe secrete, pe care le pastreaza cu sfintenie. Persoanele cu ochii caprui au de regula, cei mai multi prieteni.

 

Expertii sustin ca persoanele cu ochii caprui poseda un spirit energic care ii face sa traieasca viata din plin. Psihologii sustin ca aceste persoane sunt cele mai luptatoare atunci cand sufera de anumite boli.

 

Persoanele cu ochii caprui sunt emotive si adeseori sufera alaturi de apropiatii lor atunci cand acestia trec prin dificultati, fiind deosebit de empatice. Ei intuiesc si inteleg, de asemenea, foarte bine nevoile si dorintele celor din jur. Potrivit psihologilor, persoanele cu ochii caprui sunt considerate a fi foarte marinimoase.

 

Femeile cu ochii caprui sunt afectuoase, au o atitudine calda fata de cei din jur si sunt dispuse sa faca orice pentru partenerul lor de viata si pentru familie.

 

Daca ai ochii caprui si nu esti prea incantat de culoarea ochilor tai, sper ca lucrurile dezvaluite aici sa iti schimbe perceptia ta de sine, deoarece te numeri printre persoanele cele mai calde si mai binevoitoare. Dar ai grija sa pastrezi simtul proportiei, deoarece uneori poti pierde mult cu aceasta atitudine deosebit de altruista. Inceteaza sa te mai pui mereu pe planul secund.

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.