"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Atunci cand Bonnie Lovett a suferit o interventie chirurgicala pentru indepartarea unei tumori cerebrale de marimea unui grepfruit, a fost norocoasa si recunoscatoare ca a reusit, in urma, sa-si recapete abilitatile motorii pierdute. Lovett se confrunta cu probleme de vedere, astfel incat, treptat, a ajuns in imposibilitatea de a mai scrie. Si ea, si sotul ei, au stiut ca operatia nu este de ajuns pentru o vindecare completa. Trebuiau sa lupte si pe alte cai. De altfel, in urma operatiei, pacienta a mai dezvoltat doua tumori cerebrale noi.

Lovett se vedea nevoita sa faca schimbari semnificative in viata ei, dar s-a hotarat sa faca tot ce ii statea in putere pentru a combate boala.

PUBLICITATE

Iata mai jos ce a facut!

Cuplul din West Palm Beach, Florida, a reusit sa intre in legatura cu Brian Clement, director al Institutului de Sanatate Hippocrates. Clement s-a axat pe efectuarea de schimbari de ordin alimentar, sustinand scoaterea completa din regim a zaharului, fainei, fructelor, produselor lactate, precum si a carnii rosii, albe, si pestelui. Acesta a sfatuit-o pe Lovett sa consume exclusiv alimente vegetale crude, varza si apa cu lamaie.

PUBLICITATE

O rutina zilnica noua si un regim strict pentru o sanatate mai buna!

In timp ce Lovett recunoaste ca desi „ … a devenit de multe ori delasatoare cand venea vorba de rutina zilnica de extragere a sucului din legume”, si ca a inceput sa revina, la un moment dat, la o alimentatie inadecvata, ea sustine ca in cele din urma a capatat determinarea de care avea nevoie pentru a respecta indeaproape regimul impus. In urma depistarii celorlalte doua tumori de dupa prima interventie de rezectie, s-a hotarat sa faca eforturi sa se vindece pe alte cai, refuzand sa se mai expuna radioterapiei. „Cunosc bine efecte radiatiilor asupra organismului – si sunt perfect constienta ca, mai tarziu, peste 5 sau poate 25 de ani, din cauza acestei forme de terapie as putea capata alte tumori maligne in alte zone ale corpului”, afirma ea.

Ea si sotul ei, Stuart, erau, in acel moment, mai determinati ca oricand sa imbratiseze optiuni alternative in detrimentul terapiei conventionale.

PUBLICITATE

Pe langa multe legume crude pasate, consumul din abundenta de sucuri din plante verzi si diverse alte alimente crude, Lovett a devenit

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]