"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fructele dulci si semintele precum chimenul si susanul hranesc in mod corespunzator chakra sacrala, adica chakra sexualitatii si a creativitatii. Produsele de panificatie, cerealele, pastele, iaurtul, produsele lactate si plantele aromatice din familia Lamiaceae asigura o nutritie buna a chakrei stomacului sau chakra plexului solar, care este responsabila cu sentimentele de incredere si iubire de sine.

Legumele cu frunze verzi si ceaiul verde hranesc chakra inimii. Chakra gatului functioneaza optim atunci cand consumi apa si sucuri de fructe in cantitati mari, precum si fructe proaspete cu gust usor astringent si acrisor, cum ar fi piersicile si merele.

Intensificarea acuitatii vizuale a celui de-al treilea ochi si stimularea talentelor si abilitatilor de ordin intelectual, cognitiv si creativ gestionate de chakra sprancenei sau chakra celui de-al treilea ochi este posibila prin cresterea aportului de struguri proaspeti, afine, suc de struguri si vin.

Chakra coroanei, care reprezinta centrul nostru spiritual si emotional, are nevoie de detoxifiere pentru a functiona in parametri optimi. Poti face acest lucru tinand post, diete de detoxifiere si prin inhalarea de ierburi aromatice si tamaie.

Atunci cand ne preocupam de stimularea chakrelor noastre, ne preocupam de fapt de sanatatea intregului organism. Fiecare pas facut in acest sens ne ajuta, de asemenea, sa devenim mai receptivi si mai racordati din punct de vedere spiritual atat la elementele lumii fizice, cat si la cele lumii metafizice care ne inconjoara.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.