"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

five + eleven =

nine + 1 =

– Intindeti mainile deasupra capului, mentinandu-le de asemenea paralele cu solul, apoi incercati sa atingeti varfurile degetelor mici

loading...

 

Mentineti aceasta pozitie timp de 5 minute. Repetati exercitiul de 3 ori pe zi, atunci cand aveti timp.

 

Desi poate parea simplu la prima vedere, va asigur ca nu este o pozitie confortabila, la inceput o sa vi se para dureros, insa dupa cateva zile de tratament, dupa ce oasele se vor aseza in pozitia lor naturala, acest exercitiu va fi o mare placere

 

Sfat:

 

– Dupa ce ati stat in aceasta pozitie, trebuie sa scoateti usor prosopul de sub spate si sa incercati sa nu va ridicati brusc.

 

– Cel mai indicat ar fi ca dupa terminarea exercitiului sa va relaxati 2-3 minute la orizontala si dupa aceea sa va ridicati.

 

Aceasta metoda inedita poate parea putin bizara la inceput, insa trebuie sa va ganditi ca nu aveti ce sa pierdeti daca o incercati si va asigur ca veti fi incantati dupa cateva sedinte mai ales atunci cand postura vi se va inbunatati si durerile de spate vor disparea. Pe langa acestea veti scapa de kilogramele in plus fara sa realizati cum s-a intamplat minunea.

 

Nu uitati sa va masurati dimensiunea taliei inainte de inceperea acestei proceduri si dupa 5 zile sa va masurati din nou! Va asigur ca veti scapa de cel putin 2 cm din dimensiunea taliei!

 

Poate suna incredibil dar nu mai stati pe ganduri, incercati-l, atat voi cat si familia sau prietenii vostri si va asigur ca nu veti regreta!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.