"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

loading...

 

Majoritatea viseaza la un mod cat mai usor si rapid de a pierde in greutate, iar noi in mod constant ne spunem ca este imposibil. Pare prea simplu ca sa fie adevarat!

 

Cu toate acestea, in ultimii 10 ani, un medic japonez, dr.Fukutsudzi, ajuta femeile sa piarda in greutate intr-un timp record. Cel mai interesant lucru este ca metoda sa de slabit este fara dieta sau exercitii epuizante si fara sa scoti bani din buzunar si pe langa slabit, te vei alege si cu o postura naturala a corpului dar si cu eliminarea durerilor de spate.

 

Acest tratament miraculos este explicat in cartea sa, care dupa lansare a fost vanduta in peste 6 milioane de exemplare, asta doar in Asia.

 

Citeste mai jos cum poti face acasa acest exercitiu simplu!

 

acest exercitiu japonez este ideal pentru corectarea posturii corporale

 

In cartea sa, medicul japonez sustine ca nu este nevoie de unelte speciale pentru a face exercitiul, tot de ceea ce ai nevoie fiind:

 

– un prosop mare si lat

 

– o sfoara sau o panglica pentru a lega prosopul si pentru a-l face sub forma de rola

 

– o suprafata plana

 

– 15 minute pe zi din timpul tau pretios

 

Dr. Fukutsudzi este un expert in problemele osului pelvian, el descoperind ca principala cauza a aparitiei grasimilor pe partea abdominala este variatia oaselor pelvine si a osului subcostal.

 

Cand a descoperit legatura dintre aceste doua probleme, a conceput singur aceasta metoda pentru a realiza intr-un mod cat mai usor si rapid eliminarea excesul de grasime din jurul taliei.

 

Metoda este foarte eficienta si foarte usor de pus in aplicare, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa stati intr-o simpla pozitie timp de 5 minute, de 3 ori pe zi.

 

Iata cum reusiti sa stati in aceasta pozitie in mod corect:

 

– Rulati prosopul si fixati-l fie cu o sfoara fie cu o panglica.

 

– Asezati-l pe podea, apoi intindeti-va si dumneavoastra pe podea, avand grija ca prosopul sa vina exact deasupra fundului. Aveti grija sa alegeti un prosop suficient de lat, astfel incat sa depaseasca latimea corpului.

 

– Tineti picioarele intinse, paralele cu podeaua si usor despartite, apoi atingeti cele doua varfuri ale degetelor mari, asa cum vedeti in imaginea de mai sus.

Vezi continuarea pe pagina urmatoare…

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.