"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Cu totii ne dorim sa avem un abdomen plat, pentru a arata bine in costumul de baie. De multe ori dieta sau exercitiile fizice nu sunt de ajuns pentru a realiza acest lucru.

Iata ca de azi inainte, obtinerea unui abdomen plat nu va mai fi un lucru greu de realizat, intrucat avem reteta castigatoare.

Ce trebuie sa faci pentru a avea un abdomen plat fara exercitii fizice sau dieta!

infolierile abdomenului accelereaza arderea grasimilor

Colin Mary, mama a trei copii, a reusit sa piarda 2.5 cm din talie intr-o saptamana folosind aceasta metoda!

Pentru a-si micsora talia, ea a amestecat 50 de ml de ulei din nuca de cocos cu 2 lingurite de zat de cafea. Dupa ce a amestecat bine, si-a aplicat acest amestec direct pe abdomen, exact acolo unde avea exces de grasime. Dupa ce si-a aplicat acest amestec pe abdomen, a luat o folie de plastic si si-a infasurat abdomenul cu trei straturi de folie.

Acest procedeu l-a urmat seara inainte de culcare, lasand amestecul sa-si faca „treaba” peste noapte.

A repetat isprava timp de 7 zile, iar dupa ce si-a masurat din nou dimensiunea taliei, a constatat faptul ca a pierdut aproape 2.5 cm din dimensiunea ei.

PUBLICITATE

Secretul metodei respective consta in faptul ca, acest amestec face posibila arderea grasimilor din zona respectiva prin stimularea transpiratiei. Cu totii stim ca organismul, in mod normal, pierde apa (transpira) in special in anumite zone ale corpului, cum ar fi fata, subrat si spate, zone care nu sunt atat de afectate de depunerile de grasime.

Asadar, prin utilizarea metodei de mai sus, Mary a reusit sa faca organismul sa transpire din abundenta in zona abdomenului, reusind astfel sa arda din grasimile depuse in exces.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE