"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

De secole oamenii apeleaza la ghicitul in palma pentru a afla ce le rezerva destinul. Ce este mai putin cunoscut insa, este faptul ca inclusiv anumite parti ale piciorului pot dezvalui lucruri interesante despre personalitate. 

PUBLICITATE

Asa ca intinde piciorul (piciorul drept daca esti dreptaci, piciorul stang, daca esti stangaci) si descopera alaturi de noi lumea fascinanta a cititului in talpa!1 – Piciorul romanului

forma picioarelor indica detalii interesante despre tipul de personalitate

PUBLICITATE

Aceasta este cea mai raspandita fizionomie a piciorului. Piciorul romanului este bine proportionat, toate degetele de la picioare fiind perfect drepte.

PUBLICITATE

Degetul mare este cel mai mare, celelalte degete fiind pozitionate la un unghi de 45 de grade fata de acesta. Persoanele care au aceasta fizionomie a piciorului sunt echilibrate, sociabile si dornice de aventura. Acestea adora sa descopere lucruri noi, in special despre locurile si culturile pe care le viziteaza. Oamenii de afaceri, de succes, precum si multi oratori de renume au aceasta fizionomie a piciorului.

PUBLICITATE

2 – Degetele foarte alungite

Persoanele care au degetele de la picioare foarte lungi sunt foarte expresive. Sunt firi vorbarete, si isi exprima in mod deschis sentimentele si opiniile. Au un talent oratoric deosebit si pot deveni politicieni de succes.

PUBLICITATE

3 – Degetul mic pozitionat mult catre marginea labei piciorului

PUBLICITATE

Persoanele care au degetul mic de la picior pozitionat catre extremitatea labei piciorului si cu unghia orientata in lateral tind sa fie neconventionale. Ele sunt, de asemenea, rebele si dornice sa detina mereu controlul asupra lucrurilor.

PUBLICITATE

4 – Baza ingusta a celui de-al doilea deget

PUBLICITATE

Daca al doilea deget de la picior are o baza ingusta care se largeste catre varf, esti o persoana foarte expresiva. Inclini sa dramatizezi lucrurile, facandu-le sa para mai importante decat sunt in realitate. Atunci cand aceaste persoane sunt intr-o stare de spirit buna, totul pare invaluit de lumina si lumea are o aura boema si sublima. In schimb, evita pe cat posibil aceste persoane atunci cand sunt prost-dispuse.

5 – Piciorul grecului

PUBLICITATE

Acest tip de picior este, de asemenea, cunoscut sub numele de „picior flacara”. Caracteristica cea mai distinctiva este faptul ca al doilea deget este considerabil mai mare decat degetul mare. Persoanele care detin acest tip de picior

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]