"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

loading...

Colonul este un organ care atrage atentia din cauza riscului ridicat de cancer, insa sunt putin aceia care inteleg cu adevarat consecintele grave pe care acestea le poate avea in cazul in care nu este curatat periodic. El reprezinta ultima parte a intestinelor, iar functia lui este sa absoarba apa, electrolitii si nutrientii din mancarea digerata de organism.

Deasemenea, acesta este responsabil de stocarea matriei fecale inainte de eliminare. Colonul este, de fapt, un tub muscular care inlatura materia nefolositoare din corp printr-un proces numit peristalsis.

Colonul este unul dintre cele mai importante organe din corp, pentru ca este responsabil de eliminarea toxinelor, asadar , daca nu functioneaza cum trebuie, corpul tau poate sa acumuleze toxine care pot provoca diferite probleme de sanatate.

Iata mai jos de ce trebuie sa ai in vedere o curatare periodica a colonului:

curatarea periodica a colonului este esentiala pentru intarirea sanatatii si imunitatii corpului

1.Te mentine sanatos

Odata ce colonul a fost curatat, el este apt sa functioneze mai eficient, fapt care ajuta intenstinul sa se manifeste normal si sa previna constipatia.

2. Ajuta digestia

Fara tot blocajul in exces din colon, corpul tau poate digera mancarea mult mai repede, si poate primi majoritatea nutrientilor din ce mananci.

3.Creste energia

Corpul tau foloseste foarte multa energie cand incearca sa elimine toxinele, deci, atunci cand acestea sunt in numar mai mic, energia poate fi redirectionata si iti poate da un tonus mult mai bun.

4. Aduce beneficii in cazul pierderii in greutate

Cand corpul tau digera mancarea, el creaza mucus, care se prinde pe interiorul tractului digestiv. Crezi sau nu, poti sa pierzi pana la 9kg intr-o luna doar daca urmezi o dieta bogata in fibre, alaturi de curatarea colonului.

5.Imbunatateste concentrarea

Blocajele intestinale si ale colonului pot impiedica corpul sa absoarba vitaminele si nutrientii necesari unei bune dezvoltari. Acei nutrienti sunt, de cele mai multe ori, foarte importanti pentru o buna functionare a creierului.

6.Scade riscul de cancer

Deoarece clonul tau este un centru de depozitare a toxinelor, in timp ce acestea sunt eliminate din corp, el este expus deseori la cancer. Prin eliminarea prompta a acelor toxine create, organismul reduce posibilitatea dezvoltarii cancerului.
<br

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.