"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Stiu ca pare ciudat sa nu bem un pahar cu apa foarte rece, intr-o zi caniculara de vara, insa efectul pe care il produce asupra organismului nu este benefic. Da, va reduce instantaneu temperatura corpului, dar nu te va ajuta pe termen lung.

Organismul consuma mai multa energie pentru reglarea temperaturii corpului in loc sa absoarba nutrientii utili sau sa digere alimentele. Acest proces poate avea ca rezultat pierderi suplimentare de apa din organism.

apa rece dupa masa ingreuneaza digestia

Daca bei orice bautura rece dupa masa, proteinele nu se vor prelucra pe deplin in stomac si nu se vor descompune in aminoacizi. Acest obicei prost afecteaza, de asemenea, secretia crescuta de saliva, scaderea imunitatii, incetineste digestia si hidratarea organismului.

Bauturile foarte reci sunt capabile sa transforme grasimile in forma solida, facandu-le greu de procesat.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!”
Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE