"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × 1 =

nine + 4 =

sa puteti evolua din punct de vedere energetic, este bine sa rupi contactul cu persoana in cauza. Ca sa iti fructifici din plin potentialul, cauta compania persoanelor compatibile cu tine la nivel ideatic si emotional. Persoanele „plictisite de viata” nu vor face decat sa te impiedice sa-ti valorifici propriile resurse intr-un mod constructiv.

loading...

Aceste semne esentiale te pot ajuta sa identifici vampirii de energie, astfel incat sa poti mentine un schimb energetic sanatos cu familia si apropiatii tai, ferindu-i totodata si pe ei de capcanele acestei forme de vampirism. Daca esti o persoana foarte empatica din fire sau sensibila din punct de vedere energetic, atunci ar fi bine sa cauti sa aprofundezi informatiile furnizate aici. Daca din contra, te consideri mai degraba o persoana insensibila la astfel de energii, cu atat mai mare devine nevoia de informare corecta asupra campurilor de energie vitala. O interactiune sanatoasa cu campul informational-energetic devine absolut necesara pentru valorificarea intregului tau potential.

Mentine-ti propriul flux de energie in echilibru si informeaza-te mai departe despre aceste lucruri. Nu uita faptul ca, impreuna cu ignoranta, gandirea negativista intruchipeaza cea mai distructiva arma din lume.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

loading...
1 2 3 4

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.