"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 4 =

ten − 3 =

imbratisare sincera, un zambet, o tratatie sau un mic cadou). In schimb, daca ai de a face cu persoane care se comporta mereu ca si cum ar fi intarziat din vina ta, nu a lor, considera-l un semn ca acea persoana e pe cale sa te „paraziteze” energetic. Nu uita ca timpul inseamna energie si o resursa extrem de pretioasa. Nu-i mai lasa pe cei din jur sa ti-l iroseasca, si nici tu nu mai abuza de timpul celor din jur.

loading...

3. Cunosti pe cineva care mereu intra in incurcaturi si iti solicita mereu ajutorul?

Este evident ca persoanele care nu dispun de resurse energetice proprii intra mereu in tot felul de probleme. Incapacitatea de a mentine centrele energetice in echilibru poate duce atat la probleme interumane de ordin personal sau profesional, cat si la instalarea de afectiuni fizice. Urmatoarea zicala este de un real folos odata ce incepi sa o aplici: „Experientele negative nu sunt atat rezultatul faptelor rele, cat o sansa de a indrepta greselile facute.” Daca cineva are necazuri si o ajuti, acest lucru va duce in mod automat la un consum energetic, asa ca fa-o numai atunci cand te simti perfect capabil sa acorzi acel ajutor. In alte cazuri, insa, nu uita ca fiecare trebuie sa desprinda propriile lectii de viata din experientele traite. De aceea, mai bine sprijini acea persoana in sensul reechilibrarii centrelor de energie decat sa le faci, practic, „temele”.

4. Cunosti pe cineva care iti va acorda acelasi sprijin la nevoie?

Exista un mod simplu de a testa nivelul energetic al unei persoane. Pur si simplu, cere-le ajutorul. Cei care nu dispun de resurse energetice proprii vor evita in mod automat sa imparta energia vitala cu tine. Vampirii de energie doar absorb energie, niciodata nu o dau mai departe. Iarasi, ar fi bine sa-i pui sub semnul intrebarii pe cei care iti pretind in schimbul ajutorului o favoare nejustificat de mare. Schimbul energetic, care poate include favorurile sau anumite forme de rasplata, trebuie sa fie echilibrat.

5. Cunosti oameni care se complac intr-o stare permanenta de plictiseala?

Daca cineva are o atitudine negativista asupra vietii si ti se plange mereu despre aceste lucruri, e un semn ca acea persoana ar putea fi un vampir de energie. La nivel interuman, aceste persoane actioneaza, de regula, ca un balast. Pentru ca si tu, si acea persoana,

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2 3 4

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.